Skip to content

Wij bieden verschillende behandelingen aan. In onze prijslijst ziet u wat de tarieven per behandeling zijn. Bij Pand 47 werken we met prijsdifferentiatie. Dat betekent dat u kunt kiezen uit stylistes van verschillende niveaus: junior stylist, stylist, top stylist en master stylist. Per stylist geldt een ander tarief. Wilt u meer weten over onze keuze voor prijsdifferentiatie? Kijk dan bij Over ons.

Color i-dentity

Toe aan een andere look of misschien zelfs een complete metamorfose? Met color i-dentity maken wij een persoonlijke haarkleuranalyse gebaseerd op uw lifestyle en wensen.

Shining grey

Bij de shining grey-behandeling werken we met een persoonlijk stappenplan dat gemiddeld een jaar duurt. Elke drie of vier maanden bezoekt u onze kapsalon. Met shining grey heeft u na een jaar u een totaal andere, sprankelend grijze en eigentijdse look. 

Kleurbehandeling

Wilt u een andere kleurtint of een compleet andere look? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden als het gaat om kleurbehandeling van het haar. Wij helpen u graag bij kiezen van een nieuwe haarkleur passend bij uw looks en haartype.