Skip to content

COVID mededeling 2021

Pand 47 is vanaf 2 maart weer geopend! Uiteraard op afspraak én met de juiste maatregelen hanterend!

Wij zullen contact opnemen met de klanten die in de komende twee weken een afspraak hadden staan en wordt daarna het afsprakenboek weer opengezet. Op deze manier willen we iedereen een eerlijke kans geven op een afspraak bij Pand 47.
Volg ons ook op Facebook en Instagram. Via deze kanalen en de nieuwsbrief houden we jullie op de hoogte omtrent de nieuwste ontwikkelingen van Pand 47.

Wij doen er natuurlijk weer alles aan om onze faciliteiten volledig te reinigen (zoals altijd, maar extra!). Wij volgen de richtlijnen van onze branche en daar bovenop nog wat ons gezonde verstand ons ingeeft. Dit laatste is dat wij, anders dan na de heropening van de eerste lockdown, de klant bij binnenkomst een nieuwe mondkap van ons krijgt en vragen deze te dragen tijdens je bezoek bij Pand 47. Kom het liefst op de tijd van de afspraak de salon binnen. Op deze manier kunnen we voorkomen dat het druk wordt in de salon. Heb jij (of een of meerdere huisgenoten) corona, corona gerelateerde klachten, ben je in quarantaine of wacht je op de uitslag van een corona-test? Dan vragen wij je thuis te blijven en contact met ons op te nemen voor het verplaatsen van je afspraak.

De routing blijft ongewijzigd. Daarnaast word je zeker ontvangen met heerlijke koffie of thee zoals je dat van ons gewend bent, met natuurlijk een heerlijke attentie daarbij als warm welkom dat wij elkaar weer mogen begroeten.

Bij binnenkomst wordt de klant naar zijn gezondheid gevraagd. De volgende vragen moeten dan worden gesteld (RIVM-richtlijn):

Heb je de afgelopen 24 uur of op dit moment één of meerdere van de volgende (milde) klachten: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid en/of koorts (vanaf 38 graden Celsius)?

 Heb je op dit moment een huisgenoot/gezinslid met koorts en/of benauwdheidsklachten?

 Heb je het nieuwe coronavirus gehad (vastgesteld met een laboratoriumtest) en is dit in de afgelopen 7 dagen vastgesteld?

 Heb je een huisgenoot/gezinslid met het nieuwe coronavirus (vastgesteld met een laboratoriumtest) en heb je korter dan 14 dagen geleden contact gehad met deze huisgenoot/gezinslid terwijl hij/zij nog klachten had?

 Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het nieuwe coronavirus is vastgesteld?

Belangrijk: de klant kan niet in de salon komen wanneer een van bovenstaande vragen met JA is beantwoord. De afspraak moet worden uitgesteld totdat op elke vraag NEE geantwoord kan worden.

Bij de entree staat een desinfectiezuil gereedschappen worden na iedere klant gedesinfecteerd.Tussen de wastafels is een scherm geplaatst. Bij iedere klant wordt een schoon kapmantel gebruikt. Handdoeken en kapkleden worden gewassen op 60 graden. Na iedere klant wordt de werkplek gereinigd. De openingstijden zijn aangepast en uitgebreid. Wij staan maximaal met 2 personen op de werkvloer en 1 receptioniste. Heeft u een vraag aarzel dan niet om ons even te bellen. We doen het met elkaar en samen lukt het om alles in goede banen te leiden. Wij helpen u graag!

Samen zijn we sterk!