Skip to content

Kerst met Pand 47

Overvolle agenda’s in de aanloop naar de feestdagen? Wij helpen je graag om te shinen! Kapsalon en schoonheidssalon in één pand, dus lekker makkelijk. Pand 47 heeft 3 fijne
arrangementen voor jou samengesteld om van te genieten. Prachtig van buiten maakt je blij van binnen, toch? Maak nu jouw afspraak en laat je van top tot teen in de watten leggen.

Kerstarrangement 1

Laat je 120 minuten van top tot teen verzorgen voor 69 euro. Knippen en stylen, een manicure en gel overlay én een wenkbrauw styling maken dit heerlijk volledige arrangement de moeite waard om eens lekker de boel de boel te laten. Verwen jezelf en maak snel een afspraak met het team van Pand 47.

Kerstarrangement 2

Een heerlijke gezichtsbehandeling en daarna knippen en stylen. Laat je door het team van Pand 47 in de watten leggen 90 minuten lang! Heerlijk toch? Lekker in de aanloop naar de feestdagen weer helemaal als nieuw. Prachtig van buiten maakt je blij van binnen, toch?! Nu voor de prettige prijs van 75 euro.

Kerstarrangement 3

Even me-time ten top! Met een heerlijke ontspanningsmassage kom je heerlijk tot rust en daarna knippen en stylen. Het team van Pand 47 weet er wel raad mee. Geniet van dit arrangement voor 54 euro en ga heerlijk de feestdagen in. Maak nu jouw afspraak.