Skip to content

“Het kappersvak is mijn passie maar een goed kapsel betekent meer dan alleen goed kunnen knippen. De kunst is om een kapsel te maken dat bij iemands uitstraling en persoonlijkheid past. Daar ligt onze kracht. Wij combineren vakkennis en vakmanschap met creativiteit.”
[Eigenaresse Hilda Jansma]

Passie en beleving
Pand 47 is gevestigd in een sfeervol 30-er jaren pand in hartje Drachten. Het verhaal van Pand 47 begint in 2005. Door de jaren heen heeft de zaak allerlei veranderingen doorgemaakt. Wat onveranderd is gebleven: de passie voor het kappersvak én de persoonlijke aandacht voor de klant. Vanaf de binnenkomt en de behandeling tot in de ‘nazorg’. Bij Pand 47 heb je echt even een momentje voor jezelf. Hilda Jansma: “Een warme ontvangst vind ik erg belangrijk. Het is ook een stukje beleving bij ons. Dat de klant voelt dat we alle aandacht voor hem of haar hebben. Zijn of haar wens staat voorop want mooi haar betekent voor iedereen iets anders.”

Onze werkwijze
Voor het vinden van een passende coupe, haarkleur en styling nemen wij alle tijd. Dit doen wij door eerst goed naar uw gezichtsvorm en natuurlijke haarval te kijken. We luisteren naar uw wensen en verwachtingen. Daarna geven we advies over wat past bij uw ‘kenmerken’ en haartype. Hierin nemen we uw persoonlijkheid en (levens)stijl mee. Na de behandeling krijgt u van ons praktische tips voor styling en verzorging mee.

Prijsdifferentiatie: dezelfde behandeling, andere prijs
Kwaliteit staat bij ons voorop en die kwaliteit willen we voor iedereen bereikbaar maken. Onszelf blijven trainen en ontwikkelen als stylist vinden we ook belangrijk. Daarom werken we met stylisten op verschillende niveaus en verschillende prijzen. Opleiding, leeftijd, persoonlijke ontwikkeling en ervaringsjaren tellen hierin mee. Dit betekent dat u kunt kiezen uit een junior stylist, stylist, top stylist en master stylist. Allen even vakkundig op hun eigen niveau. U hebt de vrijheid om te bepalen door wie u geholpen wilt worden. Zo bepaalt u zelf welke prijs u betaalt voor de gewenste behandeling. Natuurlijk adviseren wij u hier graag bij.

Online afspraak maken

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom langs bij Pand 47 of maak gelijk een afspraak.