Skip to content

TOPSTYLIST-ASSISTENT BEDRIJFSLEIDER gevraagd!

Over Pand47

Een goed kapsel maken betekent meer dan alleen goed knippen. Daar komt veel meer bij kijken. En daar hebben wij oog voor. Hairstudio en schoonheidssalon Pand 47 staat voor vakmanschap, creativiteit en persoonlijke aandacht. Loop je binnen in ons sfeervolle 30-er jaren pand dan voel je de passie voor het kappersvak!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een Topstylist die over uitstekende vakkennis beschikt en op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen en trends. Je geeft onze klanten meer dan een mooie coupe; je biedt hen een beleving in onze prachtige salon, van binnenkomst tot en met vertrek. Dit doe je niet alleen door jouw knip- en kleurtalent in te zetten, maar ook door service te verlenen en net dat beetje extra te geven! Je hebt een flexibele persoonlijkheid die goed functioneert in een team. Binnen deze functie zit ook een sterk commercieel element als het gaat om het adviseren over haarverzorging en het verkopen van behandelingen en artikelen.

Je bent de aangewezen persoon om andere werknemers te begeleiden bij hun dagelijkse werkzaamheden, leert hen nieuwe technieken en weet technische vragen te beantwoorden. Verder ondersteun je de eigenaar bij de dagelijkse bedrijfsvoering.

Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende functie in één van de meest toonaangevende salons van Drachten. Eveneens krijg je de mogelijkheid als topstylist om je volop te ontwikkelen en je creativiteit verder te ontplooien door middel van trainingen. We werken met mooie merken als Davines en Redken voor de verzorging van het haar. Je komt te werken in een team van gelijkstemden, stuk voor stuk collega’s die met elkaar een topprestatie willen neerzetten. We volgen het cao voor het kappersbedrijf en je wordt beloond op het niveau van Topstylist, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling. Werktijden en dagen in overleg.

Ga jij deze uitdaging met ons aan? We love to hear from you!
Stuur jouw gegevens + motivatie naar info@pand47.nl

 

Een moment geduld aub.